WebData Oy tietosuojakäytäntö

1. Tietojen kerääminen
Käytämme kolmannen osapuolen analytiikkasovelluksia, kuten Google Analytics jotka tallentavat ip-osoitteesi. Emme kuitenkaan kerää mitään tietoja joilla yksittäinen käyttäjä pystyttäisiin suoraan tunnistamaan.

2. Tietojen käyttäminen
Kaikkea sinulta keräämäämme tietoa voidaan käyttää seuraavaan:
- sivustomme kehittämiseen
- markkinoinnin kehittämiseen
- asiakaspalvelun ja tukitarpeidesi kehittämiseen
- sähköpostiyhteydenottoihin

3. Sivuston tietosuoja
Omistamme yksin tällä sivustolla kerätyt tiedot. Tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ei myydä, vaihdeta, siirretä tai anneta millekään muulle yritykselle mistään syystä ilman suostumustasi, pois lukien pyynnön tai tapahtuman suorittamiseen, kuten tilatun palvelun toimittamiseen vaadittavat tiedot.

4. Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle
Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille. Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä sivustomme ylläpidossa tai liiketoimintamme suorittamisessa, mutta myös näiden osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Uskomme, että tietojen jakaminen on tarpeen, kun tavoitteena on tutkia, estää tai muutoin käsitellä laitonta toimintaa, petosepäilyjä, tilanteita, jotka mahdollisesti uhkaavat jonkin henkilön fyysistä turvallisuutta, käyttöehtojemme rikkomista sekä muissa lain vaatimissa tilanteissa.

5. Tietojen suojaaminen
Käytössämme on erilaisia turvatoimia henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi. Käytämme uusinta tekniikkaa edustavaa salausta verkossa lähetettävien tietojen salaamiseen. Vain työntekijät, joiden tulee suorittaa tiettyä työtehtävää (esimerkiksi laskutus tai asiakaspalvelu) voivat käyttää tunnistamisen mahdollistavia yksityistietoja. Tietokoneet/palvelimet, jotka sisältävät tunnistamisen mahdollistavia tietoja, säilytetään turvallisessa ympäristössä.

6. Käytättekö evästeitä?
Kyllä. Evästeiden avulla emme kuitenkaan kerää mitään henkilötietoihin liittyvää tai muuten arkaluonteista tai yksityistä tietoa.

7. Suostumus
Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön.

webdata_logoLaitahan tästä viestiä tulemaan!

Ota yhteyttä!

Lähetä
Sähköposti:
kimmo@webdata.fi
Telegram:
@kimmo_p
WhatsApp:
+66923597047

Ota yhteyttä!

Lähetä
Sähköposti:
kimmo@webdata.fi
Telegram:
@kimmo_p
WhatsApp:
+66923597047
  • Etusivu
  • Ohjelmointi
  • WooCommerce
  • WordPress
  • UI/UX
  • Info
  • Blogi
  • Yhteystiedot