Konversion seurannasta arvokasta apua antaa Google Analytics työkalu. Google Analyticsin kautta on helppo seurata mitä kävijät sivustolla tekevät, mitkä aiheet kävijöitä kiinnostavat ja mistä syystä kävijät sivustolta poistuvat.

Konversion parantamiseksi on olemassa useita eri keinoja, mutta yksinkertaisin tapa nostaa oman sivuston / verkkokaupan konversiota, on tehdä kynnys yhteydenottoon mahdollisimman matalaksi.

Chatti

Yksi tapa madaltaa kynnystä, on tarjota online chat palvelua. Yksi hyvä ja ilmainen vaihtoehto on tawk.to. Tawk.to chattia voit käyttää joko web applikaation kautta selaimella, tai sitten jollain mobiililaitteella. Tawk.to chattiin löytyy myös ilmainen WordPress lisäosa.

Online chat palvelun käyttö edellyttää yleensä sitä, että olet myös chatin kautta aina tavoitettavissa. Chatin saa kyllä offline tilaan myös, mutta koko chatin idea katoaa siinä samalla kertaa. Myös jos et koskaan vastaa asiakkaiden jättämiin chat viesteihin, konversion parantamisen sijaan tarjoat kävijöille erittäin huonon palvelukokemuksen.

Kelluvat yhteydenottopainikkeet

Jos et pysty siis jatkuvasti olemaan tavoitettavissa chatin kautta, kannattaa chatti korvata kelluvilla yhteydenottopainikkeilla.

Webbisivut.org demokaupassa on nähtävillä yksinkertaiset yhteydenottopainikkeet helppoon yhteydenottoon. Käy katsomassa kuinka ne käytännössä toimivat: https://web-data.online/shop/

Painikkeiden kautta kävijä voi lähettää sinulle helposti koska vain viestin, soittaa, tai ottaa yhteyttä vaikkapa WhatsAppilla.

Käytännön esimerkki kelluvista yhteydenottopainikkeista löytyy tuolta:
https://ksikkunakalvot.fi

Ja itse lisäosan voit ladata ilmaiseksi tuolta:
https://wordpress.org/plugins/social-network-chat/

Jos haluat kuulla millä muilla tavoilla konversiota on mahdollista parantaa, niin ota yhteyttä!

  • Etusivu
  • Kotisivupalvelu
  • Verkkokauppiaille
  • Ohjelmointi
  • SEO
  • Info
  • Blogi
  • Yhteystiedot
Lähetä WhatsApp viesti
* Viestisi ohjautuu web.whatsapp.com palveluun, jonka jälkeen voit jatkaa keskustelua WhatsAppin kautta.
Lähetä
* Viestisi ohjautuu sähköpostiin. Voit myös ottaa yhteyttä: [email protected] - saat vastauksen viestiisi nopeasti.